Kontakt


 
REFERENCER


Anbefaling Business coaching


"Jeg kan kun anbefale Nina som coach! Jeg havde 5 sessioner med hende. Hun fik virkelig sparket mig ud over kanten, gav mig modet til at stå ved mig selv, mine drømme og mine beslutninger! I dag tør jeg jagte mine drømme, i dag tør jeg tage hurtige beslutninger. I dag er jeg ganske enkelt en bedre version af mig selv, den person, som jeg ønsker at være...!

Jeg kan kun give Nina mine bedste anbefalinger."

- Jacob Bro

 

”Nina er en inspirerende og kompetent person, der med hendes business forløb Plan-a, arbejder med 5 centrale business områder, som er afgørende at forholde sig til for at komme fra start.

På 10 uger opnåede jeg at gå fra en ide/drøm til at gøre ideen konkret med mål og handlingsplaner samt en voksende lyst til at gå hele vejen.

Nina motiverer og skubber til dit mindset  hele vejen igennem og er i den grad med til at give dig det ekstra kick, der netop skal til for at eksekvere på din plan. Derudover er Nina super behagelig at være sammen med, ligetil og nem at tale med.

 Nina får de bedste anbefalinger herfra”

- Mette S.


Anbefaling  Karriererådgivning

 

"Jeg stod et sted i mit liv, hvor jeg havde brug for at finde min rette vej arbejdsmæssigt. Jeg må sige efter mit forløb med dig er jeg blevet så meget rigere. Både ift. mine drømme omkring arbejdslivet men også personligt. Du har givet mig en kæmpe øjenåbner og fået nogle ting frem i mig, som jeg ikke anede var der. Samt, hvilke gamle erfaringer jeg skulle smide for døren. Jeg er der så taknemlig for, at du hjalp mig med at finde min drøm. Jeg har aldrig før været så passioneret omkring noget. Jeg brænder for min drøm og den skal bare have lov til at udvikle sig mere og mere, hen ad vejen. Men du var med til at sætte min drøm i gang. Så det råd jeg vil give til andre der ikke kender deres vej, ville være at tage fat i dig. Fordi du guider og stiller de helt rigtige spørgsmål. Du er støttende, udfordrede og ja så sætter du ens inderste drømme i spil. Du får en til at finde sin drøm og hvad man virkelig ønsker i sit liv. Jeg er i hvert fald dig evigt taknemmelig Nina. Fordi du ville være min støtte, på denne personlige rejse"

 - Anne K

 

”Jeg har netop afsluttet forløbet ”Mind the Gap” sammen med Nina hos Groovy Minds. Jeg valgte først og fremmest Nina og Groovy Minds, fordi jeg allerede ved vores første møde bare kunne mærke, at hun var den helt rigtige til at hjælpe mig. Jeg var på daværende tidspunkt sygemeldt med stress, og vidste med mig selv, at det ville være en kæmpe hjælp, hvis jeg kunne finde én der ikke bare ville hjælpe mig ovenpå igen – men som også ville kunne hjælpe og støtte mig til at finde ind til kernen af problemet, så jeg ikke endte med bare at vende tilbage til jobbet uden at have overvejet, hvilke ændringer der skulle til, for at få skabt en bedre balance i mit liv. Det har hele vejen igennem været tydeligt, at Nina virkelig brænder for det hun laver, - nok den primære årsag til, at jeg står her bagefter med en skøn følelse af indre ro og afklarethed. Jeg vil på det varmeste anbefale Nina til enhver, som måtte stå i samme situation som mig, eller som på anden vis søger en fantastisk coach og mentor”.

- Louise S

 

 

 

SENESTE BLOGINDLÆG

 

IF YOU SNOOZE - YOU LOOSE

TRAVLHEDENS DILEMMA

UDSÆTTER SYNDROMET

KAPTAJNEN I DIT LIV

HOLD DIG OPDATERET MED GROOVY MINDS' NYHEDSBREV

TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG FÅ TILSENDT COACHING TIPS,
DE NYESTE BLOGINDLÆG OG TILBUD

TILMELD
Kontakt Groovy Minds Coaching | Forretningsbetingelser og persondatapolitik